Helsinki Seagulls juhli miesten Korisliigan pronssimitalia kotikentällään. Pronssimitalit olivat seuralle sen historian kolmannet.

Helsinki Seagulls otti jo kolmannen Korisliiga-pronssinsa kaataessaan Tampereen Pyrinnön. Ottelu ei ainakaan jättänyt jossiteltavaa, sillä lopputulos saatiin rajulla marginaalilla 84–65.

Alusta asti ei mittelö silti ollut pässinlihaa. Peli oli puoliaikatauolle asti erittäin tasainen, mutta kahdella jälkimmäisellä neljänneksellä Seagulls sai isomman vaihteen silmiin ja meni menojaan.

Voittajajoukkueen tehonelikkona hääräsivät kokeneet kotimaiset konkarit Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo ja Tuukka Kotti. Heinonen pussitti 18 pistettä ja kahmi kymmenen levypalloa. Huff keräsi nimiinsä 17 pistettä, viisi levypalloa ja neljä syöttöä. Kanervo pommitti 14 pistettä ja jakoi kuusi syöttöä. Ja viimeisimpänä muttei vähäisempänä Tuukka Kotti, jonka pistetili jäi vaatimattomaan kuuteen mutta joka repi ottelussa komeat 11 levypalloa.

Pyrinnön puolella pistetehtailija Marcus Lewis onnistuttiin pitämään tehokkaasti aisoissa. Lewis heitti ohi kaikki seitsemän kaukoheittoyritystään ja jäi yhdeksään pisteeseen. Joukkueen ratkaisijan rooli jäi Brady Skeensille, jonka ilta koostui huikeista numeroista – 12 pistettä ja 22 levypalloa – mutta nämä numerot eivät riittäneet pitämään Pyrintöä mukana pelissä.

Seagulls on saavuttanut Korisliigassa kolme pronssista mitalia (2017, 2018, 2021).