Susijengin peluri hyvässä heittovireessä

© Kuva: fiba.com

Henri Kantonen oli hyvässä iskussa auttaessaan Aix-Mauriennen tärkeään voittoon Ranskan ProB:ssä. Lassi Tuovi ja Tuomas Iisalo saivat joukkueensa takaisin voittokantaan tappiollisten otteluiden jälkeen.

Ranskan liigassa Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin takaisin voittojen tielle 86-81 (37-46)-voitolla Nanterrestä. Strasbourg pitää kolmatta sijaa.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Carl Lindbomin Antibes urakoi alkuviikon aikana kahdesti. Ensimmäisessä pelissä Denain oli niukasti parempi 79-77 (38-44) Lindbomin kasatessa tilastorivilleen kuusi pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Viikon toisessa pelissä Lindbom ei ollut kokoonpanossa, kun Antibes kaatoi Nantesin 76-67 (43-32).
Ottelutilastot

Henri Kantonen sen sijaan oli loistovireessä heitettyään 13 pistettä Aix-Mauriennen voittaessa kotonaan Saint-Quentinin 89-86 (46-43). Kantosen tilastoihin kertyi myös kolme levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Ilari Seppälä ei ollut Aix-Mauriennen kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim pääsi taas voiton makuun Merlins voittaessa Niners Chemnitzin 85-73 (38-41). Merlins jatkaa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Viikolla selvisi myös, ettei Tuomas Iisalo jatka Merlins päävalmentajana ensi kaudella, sillä Merlins nimitti ensi kauden päävalmentajakseen Sebastian Gleimin. Iisalo on valmentanut Merlinsiä menestyksekkäästi viimeiset viisi vuotta.

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa haastoi sarjakärki Real Madridin, mutta joutui lopulta taipumaan 76-84 (38-38). Salinille merkittiin yksi piste. Emir Sulejmanovic oli vahvassa vireessä 12 pisteen, seitsemän levypallon, syötön ja kahden riiston tilastoilla. Hänen teholukunsa 16 oli myös Teneriffan paras. Teneriffa on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.