Phoenix Sunsin takamies nousi jo viidenneksi kaikkien aikojen syöttötilastossa

© Kuva: Getty Images

Phoenix Sunsin takamies Chris Paul teki historiaa ottelussa Milwaukee Bucksia vastaan, kun Paul nousi kaikkien aikojen syöttötilastossa jo viidenneksi. Paulin 10142:s syöttö nosti miehen ohi legendaarisen Magic Johnsonin.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Sunsin tähti on 192 syöttöä perässä neljäntenä olevaa Mark Jacksonia, jolla on 10334 syöttöä. Kolmantena oleva Suns-legenda Steve Nash on vain yhden syötön edellä Jacksonia, joten Paulilla on realistiset mahdollisuudet nousta jopa kolmanneksi tämän kauden aikana, jos Suns ei tipu pudotuspeleistä liian aikaisin.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Kahteen seuraavaan pelaajaan onkin pidempi matka. Syöttötilastoissa toisena on Jason Kidd, jolla on 12091 syöttöä. Kaikkien aikojen syöttötilaston ykkönen on John Stockton, jolla on valtaisat 15806 syöttöä urallaan. Paulin urakeskiarvo syötöissä on 9,4, joten jos Paul pystyisi pitämään keskiarvostaan kiinni hän pääsisi Stocktonin ohi 602 ottelun, eli yli seitsemän kokonaisen kauden päästä. Tämä voi 35-vuotiaalle pelaajalle olla liikaa, mutta Paul on innoissaan siitä, että pääsi oman idolinsa, Johnsonin ohi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Tunnen Magicin todella hyvin. Hän on aina ollut mentori minulle. Kiitän tästä kaikesta isääni. Isäni oli se henkilö, joka antoi minulle pallon käsiini ja se sitoutuminen, mitä hän osoitti minua ja veljeäni kohtaan, niin kuin äitinikin, olen kiitollinen siitä. Tämä on surrealistista. Minusta on siistiä, että lapseni pääsevät näkemään, mitä tapahtui, Paul kertoi ottelun jälkeen.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.