Charlotte Hornets on saanut hyviä uutisia sillä joukkueen tähtitulokas LaMelo Ball on palannut joukkueen harjoituksiin mukaan. Ball sai murtuman heittokäteensä maaliskuun 20. päivä ottelussa Los Angeles Clippersiä vastaan.

SportsCenter

@SportsCenter
LaMelo Ball has been cleared to return to individual basketball activity, the Hornets announced.

There's optimism Ball could return to the lineup in 7-10 days, sources told @wojespn.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Hornets ei ole kertonut milloin Ball palaisi joukkueen rotaatioon mukaan, mutta ESPN:n lähteiden mukaan Ball voisi palata pelikentille jo 7-10 päivän päästä. Uutinen tulee Hornetsille helpotuksena, sillä alkuperäisten raporttien mukaan, Ball olisi voinut joutua olemaan koko loppukauden sivussa.

Viime vuoden varaustilaisuudessa kolmantena varattu Ball pelasi loistavaa tulokaskautta ennen loukkaantumistaan. 19-vuotias takamies on tehnyt tällä kaudella 15,9 pistettä, 5,9 levypalloa ja 6,1 syöttöä per ottelu. Ball on tulokkaiden pörssissä kakkosena pisteissä ja levypalloissa, ja ykkösenä syötöissä.

Ballin edustama Hornets on itäisessä konferenssissa kahdeksantena säälipudotuspelipaikassa kiinni. Hornetsin alkukauden hyvä vire on hiipunut hieman ja joukkue on hävinnyt viisi viimeisestä kuudesta ottelustaan. Joukkueen toinen tähtipelaaja Gordon Hayward on ollut loukkaantuneena huhtikuun alusta alkaen ja miehen oletetaan olevan poissa vielä parin viikon ajan.