Mavericks-tähti jälleen kerran sairastuvalle – ”Toivomme, että se ei ole mitään vakavaa”

© Kuva: Getty Images

Dallas Mavericksin Kristaps Porzingis joutui jättämään ottelun Los Angeles Lakersia vastaan kesken pahannäköisen nilkkavamman vuoksi. Porzingis laskeutui nilkkansa päälle kolmannella neljänneksellä levypallotilanteessa ja mies joutui poistumaan pukukopin puolelle. Joukkue ilmoitti vain minuutteja myöhemmin, että Porzingis ei tule palaamaan otteluun.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Mavericksin valmentaja Rick Carlisle ei osannut kertoa Porzingisin loukkaantumisesta tarkempaa tietoa ottelun jälkeen.

– Olemme epävarmoja loukkaantumisen vakavuudesta. Toivomme, että se ei ole mitään vakavaa. En usko, että hänet on vielä suljettu ulos lauantain ottelusta, mutta nilkkavammat riippuvat paljon siitä, miltä pelaajasta tuntuu seuraavana aamuna. Katsomme, millainen tilanne hänellä on huomenna. Hän oli hyvällä tuulella ottelun jälkeen ja hän pystyy kävelemään, Carlisle kertoi ottelun jälkeen.

Porzingis on ollut urallaan loukkaantumisherkkä pelaaja. Mies on joutunut leikkauttamaan molemmat polvensa viimeisen kolmen vuoden aikana ja hän on kärsinyt urallaan lukuisista nilkka- ja polvivammoista. Porzingis on tälläkin kaudella pelannut ainoastaan 39 ottelua Dallasin 58:sta ottelusta. Mies on ollut Mavericksille pelatessaan tehokas pelaaja tehden 20,4 pistettä, 9,3 levypalloa ja 1,5 blokkia per ottelu.

Dallas voitti ottelun Lakersia vastaan lopulta 115-110 (62-51). Mavericks nousi voitolla läntisen konferenssin kuudentena olevan Portland Trail Blazersin kanssa tasoihin. Mavericksilla on hyvä mahdollisuus nousta Portlandin ohi, sillä Trail Blazers rämpii kolmen ottelun tappioputkessa ja joukkue on hävinnyt viisi viimeisestä kuudesta ottelustaan.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.