Naisten Korisliigan finaalisarjan neljäs ottelu pelattiin Espoossa. Peli-Karhut nousi toisella puoliajalla voittoon 75-57 ja pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta. Joukkue voitti kauden aikana kaiken mahdollisen, sillä se vei tällä kaudella myös Suomen cupin.

Peli-Karhut tuli peliin sisuuntuneena edellisestä tappiosta. Honka ei päässyt karkaamaan samalla tavalla. Helppoja heittopaikkoja ei jakson aikana syntynyt kummassakaan päässä, joka näkyi heittoprosenteissa. Gabriela Bronson keräsi ennen ensimmäistä taukoa jo yhdeksän levypalloa ja kotijoukkue johti peliä kymmenen minuutin jälkeen 15-11.

Toisen jakson alussa PeKa sortui pallonmenetyksiin ja Honka pääsi rankaisemaan. Ero ei kuitenkaan lopulta jakson aikana kasvanut kuin kolmella pisteellä ja puoliajalle mentiin kotijoukkueen johtaessa 33-26.

Elena Melto aloitti kolmannen jakson ryminällä ja teki lyhyessä ajassa kuusi pistettä. Peli-Karhut nousi kotijoukkueen rinnalle ensimmäisen viiden minuutin aikana. Vieraiden puolustuspelaaminen teki Hongan hyökkäämisestä staattisen näköistä ja päätösjaksolle lähdettiin vieraiden johtaessa 55-49.

Päätöskympin alussa Linda-Lotta Lehtoranta ja Noora Järvikangas upottivat heittoja. Samaan aikaan kotijoukkue tuskaili omien heittojensa kanssa ja PeKa:n johto kasvoi nopeasti 14 pisteeseen. Honka ei enää pystynyt uhkaamaan vieraita. Kotkalaisjoukkue juhli Suomen mestaruutta, kun se voitti ottelun 75-57 ja vei finaalisarjan voitoin 3-1.

Mestaruus oli joukkueelle kolmas peräkkäinen ja seurahistorian kuudes. Finaalisarjan parhaaksi pelaajaksi valittiin Peli-Karhujen Zykera Rice.

Rice teki ratkaisevassa finaalissa tupla-tuplan. Hänelle kirjattiin 21 pistettä ja 14 levypalloa. Linda-Lotta Lehtorannalle kirjattiin 13 pistettä, jakoi yhdeksän koriin johtanutta syöttöä ja keräsi kuusi levypalloa. Henna Sandvik, Cierra Dillard ja Taru Tuukkanen tekivät kaikki 14 pistettä Hongalle.