NBA:n viimeistä sijaa hallussaan pitävä Houston Rockets sai lisää huonoja uutisia maanantaina, kun joukkueen toimitusjohtaja Rafael Stone kertoi, että joukkueen pelinrakentaja John Wall on todennäköisesti sivussa koko loppukauden takareisivamman vuoksi.

Wall on ollut loukkaantumisherkkä pelaaja viime vuosina. Mies oli hiljattain puolitoista kautta poissa kantapäävamman vuoksi ja tälläkin kaudella Wall on jättänyt pelejä väliin polvivamman vuoksi. Huhujen mukaan Wallin polvivamma voi vaatia jopa leikkauksen kesäkaudella.

Bleacher Report

@BleacherReport
John Wall will miss the rest of the season due to a hamstring injury, per @ShamsCharania

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Wall on pelannut surkeassa Rocketsin joukkueessa kohtuullisella tasolla tällä kaudella. Mies on tehnyt tällä kaudella 20,6 pistettä, 3,2 levypalloa ja 6,9 syöttöä ottelua kohden. Heittoprosentti on vaisu 40,4% ja kolmosia Wall on heittänyt 31,7% tarkkuudella.

Wallilla on sopimusta jäljellä kaksi kautta tämän kauden jälkeen. Ensi kaudella miehen palkka on 44 miljoonaa dollaria ja seuraavalla kaudella Wallilla on 47 miljoonan dollarin pelaajan optio, jonka mies todennäköisesti haluaa käyttää. Jälleenrakennusvaiheessa oleva Rockets todennäköisesti haluaisi kaupata Wallin, mutta 30-vuotiaan pelinrakentajan massiivinen sopimus voi karkottaa miehestä muuten kiinnostuneet joukkueet.