Aapeli Alanen näytti kyntensä Tshekin pudotuspeleissä, kun hän siivitti 19 pisteellään Brnon avausvoittoon. Joonas Lehtoranta sen sijaan oli taas isossa roolissa Feyenoordin napatessa Hollannin cupissa välieräpaikan.

Tshekin liigassa alkoivat pudotuspelit ja Aapeli Alanen toipui parahiksi pelikuntoon, kun Brno aloitti pelinsä USK Prahaa vastaan. Brno menetti heti kotiedun hävitessään ensimmäisessä pelissään 69-76 (29-38) Alasen kirjauttaessa neljä pistettä, kolme levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Joukkueiden toisessa kohtaamisessa Brno otti elintärkeän 83-63 (36-37)-voiton ja tasoitti näin otteluparin. Alanen oli joukkueensa paras pistemies heittäessään 19 pistettä ja lisäksi tilastoihin merkittiin neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Seuraavat kaksi ottelua pelataan USK Prahan kotikentällä.
Ottelutilastot

Hollannissa Joonas Lehtoranta auttoi Feyenoordin cupin välieriin, kun Feyenoord voitti Den Bosch Heroesin 91-74 (43-44). Lehtoranta lukeutui jälleen joukkueensa parhaimmistoon 13 pisteen, seitsemän syötön ja yhden levypallon tilastoilla. Perjantain välierässä Feyenoord saa vastaansa Limburgin. Finaali pelataan sunnuntaina.
Ottelutilastot

Latvian liigassa Alexander Madsenin VEF Riika nappasi vahvan otteen finaalipaikasta voitettuaan toisessa välierässä Liepajan 100-81 (61-35). Madsen kunnostautui erityisesti levypalloissa kahmien niitä kouriinsa kymmenen ja tilastot täyttyivät monipuolisesti myös kuudella pisteellä, kahdella syötöllä, riistolla sekä torjunnalla. VEF Riika johtaa välieräsarjaa nyt 2-0 ja on voiton päässä finaalipaikasta.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jatkaa vahvaa menoaan Ranskan liigassa otettuaan kovan voiton ASVEL Lyon-Villeurbannesta. Strasbourg oli kotikentällään vahvempi numeroin 98-95 (44-42) vankistaen asemiaan sarjan kolmosena.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä suomalaispelaajille tuli tappioita. Henri Kantosen ja Ilari Seppälän Aix-Maurienne hävisi Lillen vieraana 79-87 (37-40). Seppälä puuttui joukkueen kokoonpanosta ja Kantonen heitti kolme pistettä. Tarkempia tilastoja ottelusta ei ole saatavilla.

Carl Lindbomin Antibes sen sijaan kärsi kotonaan 72-77 (37-32)-tappion Bloisille. Lindbom auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen, kahden levypallon ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot