Sacramento Kingsin epäonnekas kausi sai jatkoa maanantaina, kun joukkueen tulokas Tyrese Haliburton loukkaantui pahannäköisesti ottelussa Dallas Mavericksia vastaan. Haliburton loukkasi itseään ottelun kolmannella neljänneksellä, kun miehen polvi vääntyi ilkeän näköisesti.

Bleacher Report

@BleacherReport
Tyrese Haliburton suffered a knee injury on this play and will not return vs. the Mavs tonight

Prayers up 🙏

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Joukkue sai kuitenkin kannustavia uutisia seuraavana päivänä, kun magneettikuvaukset paljastivat, että Haliburtonin nivelsiteissä ei ollut vakavampaa vammaa. Joukkue ilmoitti, että Haliburtonin vamma ei vaadi leikkausta ja miehen oletetaan palaavan täyteen kuntoon. Pelaajan oletetaan olevan kuitenkin poissa koko loppukauden.

Haliburton pelasi kelpo tulokaskautta ennen loukkaantumistaan. Mies on tehnyt 13 pistettä, 3 levypalloa ja 5,3 syöttöä ottelua kohden tällä kaudella. Viime varaustilaisuuden kahdestoista varaus on pelannut viime otteluissa vieläkin paremmin, kun Kingsin tähtipelinrakentaja De’Aaron Fox on ollut poissa koronavarotoimenpiteiden vuoksi.

Kingsin kausi tulee hyvin todennäköisesti loppumaan runkosarjaan tälläkin kaudella. Joukkue on kolme voittoa viimeisessä play-in -paikassa kiinni olevaa San Antonio Spursia perässä, vaikka Kings on pelannut yhden ottelun enemmän. Kings pelasi viimeksi pudotuspeleissä 2005-2006 kaudella.