Taistelu pudotuspelipaikoista käy kiivaana NBA:ssa

© Kuva: Getty Images

NBA:n runkosarjaa on jäljellä reilun viikon verran ja taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista sekä play-in -turnauksen paikoista käy äärimmäisen kovana.

Portland otti viime yönä ison voiton Clevelandista ja taistelee tiukasti pääsystä kuuden parhaan joukkoon ja suoraan pudotuspeleihin. Damian Lillard (32) oli jälleen joukkueen ykkösnimi. Memphis niin ikään tukevoitti asemiaan vähintään play-in -turnauksessa voitettuaan Minnesotan Ja Morantin (37/4/10) äityessä taas hurjaan vireeseen. Minnesotan tulokas Anthony Edwards (42) oli jälleen loistovireessä.

Marvin Bagleyn (31/12) vahva peli piti Sacramenton toiveet play-in -turnauksesta elossa, kun Kings voitti Indianan. Kemba Walker (32) ja Jayson Tatum johdattivat Bostonin tärkeään voittoon taistelussa paikasta kuuden parhaan joukossa.

Utah nousi takaisin läntisen konferenssin kärkeen, kun se voitti San Antonion ja samaan aikaan Phoenix hävisi Atlantalle. Jordan Clarkson (30) nousi tällä kertaa Utahin parhaaksi pistemieheksi ja Devin Bookerin 30 pistettä eivät riittäneet Phoenixille, kun Atlanta jyräsi leveällä rintamalla.

Milwaukee ja Washington kävivät tiukkaa taistelua pisteistä ja peli kääntyi lopulta Milwaukeelle niukasti pisteen erolla. Jrue Holiday (29) ja Giannis Antetokounmpo (23/9/8) olivat Milwaukeen parhaat, kun taas Washingtonin peli lepäsi pääasiassa Bradley Bealin (42) ja Russell Westbrookin (29/12/17) harteilla. Denver paranteli asemiaan Nikola Jokicin (32/12) ollessa taas kapellimestarina, kun Nuggets kaatoi New Yorkin. Philadelphia vankisti asemiaan itäisen konferenssin kärjessä, kun se kaatoi Joel Embiidin (34/12) siivittämänä Houstonin.

NBA:n viime yön tulokset:
Orlando-Boston 96-132
Cleveland-Portland 105-141
Minnesota-Memphis 135-139
Milwaukee-Washington 135-134
Atlanta-Phoenix 135-103
Indiana-Sacramento 93-104
Houston-Philadelphia 115-135
Denver-New York 113-97
Utah-San Antonio 126-94


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille