Sekä miesten että naisten Korisliigan parhaita palkitaan tällä viikolla ja voittajia julkaistaan Korisliigan sosiaalisessa mediassa.

Miesten Korisliigan parhaaksi ulkomaalaispelaajaksi on valittu Vilppaan sentteri Jeremiah Wood. Vilppaan mestaruusjoukkueen avainpelaaja oli tällä kaudella tehokkaana tilastoidessaan keskiarvoikseen 15,1 pistettä, 8,3 levypalloa ja 4,8 syöttöä. Wood valittiin myös finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Naisten Korisliigassa Peli-Karhujen Zykera Rice arvostettiin parhaaksi ulkomaalaispelaajaksi. Finaalien parhaaksi pelaajaksi valittu Rice tilastoi tällä kaudella keskiarvoikseen 24,0 pistettä, 10,8 levypalloa ja 2,0 syöttöä. Rice teki hiljattain jatkosopimuksen Peli-Karhujen kanssa.

Korisliiga

@Korisliiga
Vilppaan Jeremiah Wood on äänestetty Korisliigan Vuoden ulkomaalaispelaajaksi. Onnittelut! 🏆🔥 #Korisliiga

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Korisliiga

@Korisliiga
Peli-Karhujen Zykera Rice on naisten Korisliigan Vuoden ulkomaalaispelaaja. Onnittelut! 🏆🔥 #NaistenKorisliiga

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.