NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun chicagolaiset voittivat vieraissa selkeästi Detroit Pistonsin 108-96 (57-39). Markkanen tilastoi kaksi pistettä, seitsemän levypalloa ja kolme riistoa.

Bulls onnistui kokoamaan vankan, kahtakymmentä pistettä hipovan johdon jo puoliajalle mennessä mainion puolustuksensa ansiosta. Pistons sai kaunisteltua lukemia toisella puoliajalla, muttei missään vaiheessa aidosti taistellut voitosta.

Chicagolaisten parhaat pistemiehet olivat Zach LaVine (30/3/6 syöttöä), Nikola Vucevic (29/16) ja Coby White (21/4).

Markkanen pelasi vaihdosta vähän vajaat 23 minuuttia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä kaksi pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja kolme riistoa.

Pistonsin pistekolmikko oli Saddiq Bey (20/7), Killian Hayes (21/7/8 syöttöä) ja Isaiah Stewart (19/7).

Bulls pyrkii vielä kirimään viimeistä paikkaa viimeiset pudotuspelipaikat ratkaisevaan play-in-turnaukseen. Kymmenentenä oleva Indiana Pacers on kahden voiton päässä.

Muissa peleissä Anthony Davis (42) siivitti Lakersin tärkeään voittoon Phoenixista. New York otti makoisan voiton kaadettuaan Clippersin ja Miami kaatoi Bostonin Evan Fournierin (30) ja Jayson Tatumin (29) vahvasta esityksestä huolimatta. Terry Rozierin 43 pisteen iltapuhde jäi ilman palkintoa, kun Charlotte taipui New Orleansia vastaan. Minnesota voitti Orlandon ja Sacramento Oklahoma Cityn.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-Miami 124-130
Clippers-New York 100-106
Charlotte-New Orleans 110-112
Cleveland-Dallas 97-124
Orlando-Minnesota 96-128
Detroit-Chicago 96-108
Lakers-Phoenix 123-110