Miami Heatiin vaihtoikkunan takarajalla kaupattu Victor Oladipo joutuu jättämään tämän kauden kesken leikkauksen vaativan reisilihasvamman vuoksi. Oladipo operoidaan joukkueen tiedotteen mukaan torstaina New Yorkissa. Oladipon parantumiselle ei annettu aikataulua, mutta mies tulee olemaan koko loppukauden poissa, vaikka Heat pelaisi loppuun asti pudotuspeleissä.

Miami HEAT

@MiamiHEAT
UPDATE: Victor Oladipo has decided to undergo season-ending surgery on his right quadriceps tendon. The surgery will take place tomorrow in New York. There is no timetable for his return at this time.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Heat hankki Oladipon Houston Rocketsista lähettäen kaupassa toiseen suuntaan Kelly Olynykin, Avery Bradleyn ja oikeuden vaihtaa ensimmäisen kierroksen varausvuoron. Oladipon aika Miamissa on ollut haasteellista, kun mies loukkasi polvensa neljännessään ottelussa Heatin paidassa ja on ollut siitä lähtien poissa. Miami fanien tuskaa lisää se, että Olynyk on päässyt Rocketsissa elämänsä parhaaseen vireeseen, tehden Rocketsissa 19,1 pistettä, 8,5 levypalloa ja 3,9 syöttöä per ottelu.

Kaksinkertaisen tähdistöottelupelaajan Oladipon viime vuodet ovat olleet vaikeita. Mies on pelannut viimeisen kolmen kauden aikana ainoastaan 88 ottelua erilaisten loukkaantumisten takia. Oladipo on kaupattu tämän kauden aikana kaksi kertaa, kun Rockets hankki miehen Indiana Pacersista ennen kuin pelaaja kaupattiin Miami Heatiin. Oladipon sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, kun mies kieltäytyi Rocketsin tarjoamasta jatkosopimuksesta.

Heat on ollut viime aikoina hyvässä vireessä Oladipon poissaolosta huolimatta. Joukkue on hävinnyt ainoastaan yhden viimeisestä seitsemästä ottelusta ja Heat varmisti hiljattain paikkansa pudotuspeleissä. Viime kauden finalisti on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidentenä ja joukkueella on mahdollisuus nousta jopa neljänneksi.