Viime vuoden pudotuspelien riitapukarit kohtaavat jälleen – Mavericks-tähti kertoo vastustajan pyytäneen anteeksi

© Kuva: Getty Images

Tämän vuoden pudotuspeleissä nähdään uusinta viime vuoden pudotuspeleistä, kun Los Angeles Clippers saa vastaansa Dallas Mavericksin. Tasaisen ottelusarjan ympärillä kävi kuuma kilpailu viime vuonna, josta Clippers onnistui selviytymään toiselle kierrokselle kuuden ottelun jälkeen.

Etenkin Mavericksin Luka Doncicin ja Clippersin Marcus Morrisin välille muodostui kiivas taistelu. Morris vastasi Doncicin puolustamisesta sarjassa ja Morris käytti kaikki mahdolliset keinot Dallasin supertähden pysäyttämiseksi. Morris astui sarjan viidennessä ottelussa Doncicin loukkaantunen nilkan päälle, jonka Dallasin pelaajat tulkitsivat tahalliseksi ja seuraavassa ottelussa Morris heitettiin ottelusta ulos rikottuaan Doncicia rajusti heittotilanteessa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Ottelusarjan jälkeen Morris kiisti vahvasti syytökset, että hän olisi yrittänyt loukkaannuttaa Doncicin tahallaan.

– Hän on nuori pelaaja ja hän tulee olemaan liigan kasvot jonkin aikaa. Olen pelannut pitkän aikaa, joten tiedän, miten nämä asiat toimivat. Jos se olisi ollut joku muu pelaaja, en usko, että sitä oltaisiin otettu kontekstista tällä tavalla. En astunut hänen nilkkansa päälle tarkoituksella. He voivat sanoa, mitä ikinä haluavat Twitterissä, ihan sama, Morris kertoi pudotuspelisarjan jälkeen viime vuonna.

Doncicin mukaan Morris pyysi häneltä anteeksi tällä kaudella ottelun aikana nilkan päälle astumisesta. Doncic ei kanna kaunaa tapahtumasta, vaan odottaa innolla Morrisin kohtaamista pudotuspeleissä.

– Hän on hiton hyvä pelaaja ja hiton hyvä puolustaja. Paskan puhuminen tulee olemaan aina mukana peleissä. Tästä sarjasta tulee hauska, Doncic kommentoi.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille