Susijengin pelaajat hyvässä iskussa Ranskassa ja Tshekissä

© Kuva: fiba.com

Espanjan sarjoissa loppuratkaisut ovat alkamassa, kun ACB:ssa päättyi runkosarja ja LEB Orossa käynnistyivät pudotuspelit. Aapeli Alasen kausi Tshekin liigassa sen sijaan päättyi ja Saksan Bundesliigassa Merlins Crailsheim taistelee vielä välieräpaikasta.

Espanjan liigassa runkosarja saatiin päätökseen. Teneriffa ei kyennyt yllättämään Barcelonaa, vaan hävisi kotonaan 72-96 (30-37). Sasu Salin heitti neljä pistettä ja otti kaksi levypalloa. Emir Sulejmanovic kasasi tilastorivilleen yhdeksän pistettä ja viisi levypalloa. Teneriffa sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja kohtaa puolivälierässä San Pablo Burgosin.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa pudotuspelit starttasivat ja suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan voittoja.

Ykkössijoitettuna pudotuspeleihin lähtenyt Alex Murphyn Granada aloitti 73-69 (37-39)-voitolla Real Murciasta. Murphy kasasi ottelussa kuusi pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan pääsi hieman helpommalla voitettuaan Palman 87-72 (41-33). Ahonen heitti yhdeksän pistettä, otti levypallon, antoi kolme syöttöä ja riisti kahdesti.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg oli kahdesti tositoimissa loppuviikon aikana. Ensin Strasbourg taipui ASVEL Lyon-Villeurbannelle 75-87 (31-53).
Ottelutilastot

Strasbourg päätti viikon kuitenkin voittamalla Tuovin entisen seuran Gravelines-Dunkerquen selvästi 83-64 (54-37). Strasbourg on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä ja Henri Kantonen olivat Aix-Mauriennen kantavia voimia joukkueen kaataessa Nantesin 84-82 (39-39). Molemmat suomalaispelaajat heittivät 11 ja ottivat kaksi levypalloa. Seppälälle merkittiin lisäksi viisi syöttöä ja neljä riistoa. Kantonen koristeli tilastojaan vielä kolmella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon päävalmentama Crailsheim jatkoi puolivälieräpelejä Bayern Müncheniä vastaan. Bayern oli voittanut kotonaan ensimmäisen osaottelun ja oli vahvempi myös toisessa voitettuaan 83-79 (42-39).
Ottelutilastot

Kolmannessa ottelussa Crailsheim otti selkä seinää vastan 96-82 (54-35)-voiton ja kavensi ottelusarjan. Crailsheim on ottelusarjassa tappiolla 1-2 ja välieriin vaaditaan kolme voittoa. Seuraava ottelu pelataan jälleen Crailsheimin kotikentällä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Aapeli Alasen kausi päättyi Brnon sijoittuessa neljänneksi. Brno hävisi pronssifinaalissa Kolinille yhteispistein 174-182.

Tshekin liigassa pronssi ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella ja Brno joutui lähtemään toiseen osaotteluun seitsemän pisteen takamatkalta, kun se hävisi ensimmäisen pelin 85-92 (44-47) Alasen tilastoidessa seitsemän pistettä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Toisessa ja ratkaisevassa pronssiottelussa Alanen oli Brnon paras pistemies heitettyään 14 pistettä, mutta Kolin voitti kotonaan jännittävien vaiheiden jälkeen 90-89 (44-40). Alanen tilastoi myös kahdeksan levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä