Susiladies-pelaaja jatkaa Espanjassa – ”Ensimmäinen vuosi oli oppimista”

Espanjan pääsarjassa pelaava Bembibre ja Susiladiesin iso pelaaja Marianne Kalin, 23, ovat solmineet jatkosopimuksen. Tällä viikolla 24 vuotta täyttävä Kalin tilastoi Bembibrelle päättyneellä kaudella 3,2 pistettä ja 2,0 levypalloa ottelua kohden.

186-senttiselle Kalinille viime kausi oli hänen ensimmäisensä ammattilaisena, mitä ennen hän pelasi täydet neljä vuotta Hofstran yliopistossa, Yhdysvalloissa. Hofstraan hän siirtyi Catz Lappeenrannasta, jossa hän ehti pelata kolme kautta naisten Korisliigaa.

– Ensimmäinen vuosi oli oppimista. Nyt tunnen paljon paremmin Espanjan, joukkueen ja liigan, joten todennäköisesti ensi kausi tulee olemaan helpompi. Koripallo Euroopassa on paljon taktisempaa ja fyysisempää. Aluksi kesti vähän aikaa tottua, mutta nautin eurooppalaisesta tyylistä enemmän, Kalin kertoo seuran tiedotteessa Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Bembibre sijoittui Espanjan pääsarjassa, Liga Femenina de Baloncestossa 14. sijalle. Kalin sai peliaikaa keskimäärin 18,5 minuuttia ottelua kohden. Hänen roolinsa oli erityisesti tuoda energiaa vaihdosta.

– Nautin Espanjassa olemisesta, erityisesti Bembibrestä. Se on pieni paikkakunta, mutta nautin siellä asumisesta.

Kalin ehti juhlia Suomessa kolme naisten Korisliigan mestaruutta keväät 2014-2016. Naisten maajoukkueessa, Susiladiesissa hän on pelannut yhteensä yhdeksän ottelua, joista viimeisimmät marras- ja helmikuun EM-karsinnoissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä