Utah Jazz-tähti raivoissaan joukkueen lääkäreiden päätöksestä – ”Minun olisi pitänyt pelata”

© Kuva: Getty Images

Memphis Grizzlies järjesti pienimuotoisen yllätyksen, kun joukkue voitti runkosarjan voittaneen Utah Jazzin vieraskentällä pistein 109-112 (43-49). Jazzin tähtipelaaja Donovan Mitchell loisti poissaolollaan ottelusta, vaikka mies oli luvannut muutamaa päivää aiemmin olevansa pelikunnossa otteluun mennessä. Mitchell osallistui ennen ottelua lämmittelyihin, mutta joukkueen lääkärit päättivät pitää miehen poissa pelikentältä ainakin yhden ottelun ajan. Mitchell ei ollut tyytyväinen lääkäreiden päätöksestä.

– Olin ehdottomasti turhautunut ja pahoillani siitä, etten pystynyt pelaamaan. Olen kilpailija ja uskoin, että olin pelikunnossa, mutta valitettavasti näin ei tapahtunut. Minusta tuntuu, että minun olisi pitänyt pelata. Se ei ole mikään salaisuus. Loppujen lopuksi, ammattilaiset sanoivat ei. Me voimme olla eri mieltä näistä asioista, mikä lisää turhautumista, Mitchell kertoi medialle.

Mitchell, joka on ollut loukkaantuneena huhtikuun puolestavälistä alkaen, on kuntouttanut nilkkavammaansa omien valmentajiensa kanssa, Jazzin valmentajien sijaan. Mitchell piti maanantain harjoituksien jälkeen joukkuekaverilleen puheen, jossa mies painotti seuraavaan peliin valmistautumista, edellisestä pelistä murehtimisen sijaan.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Puhuin juuri joukkuekavereilleni ja kerroin, että me olemme tässä yhdessä. Haluan heidän tietävän, että priorisoin joukkuekaverini ennen kaikkea muuta. Sillä tavalla asiat ovat, Mitchell kertoi.

Mitchellin oletetaan olevan kunnossa ottelusarjan toisessa pelissä. Jazzin valmentaja Quin Snyder oli samoilla linjoilla tähtipelaajansa kanssa siitä, että joukkueen pitää keskittyä täysillä joukkueen seuraavaan otteluun, joka pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaan.

– Minun keskittymiseni on joukkueen sisäisissä asioissa ja on asioita, jotka pitää vain jättää taakseen. Me olemme siinä pisteessä tällä hetkellä. Joskus suosikkieläimeni on kultakala, koska sillä on vain kymmenen sekunnin muisti ja meidän pitää olla nyt sellaisia. Meidän pitää keskittyä sarjan toiseen otteluun, Snyder kertoi.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.