Utah sai Donovan Mitchellin takaisin kokoonpanoonsa ja tuloksena oli niukka voitto Memphisistä. Voittoihin ylsivät myös Philadelphia ja New York.

Mitchell (25) oli heti Utahin paras pistemies, kun hän auttoi Jazzia avaamaan voittotilinsä Memphisiä vastaan jatkoajalle venyneessä ottelussa. Mitchell sai ottelussa hyvää tulitukea Rudy Gobertilta (21/13) ja Mike Conleyltä (20/4/15). Memphisin Ja Morantista (47) tuli kautta aikain toiseksi nuorin pelaaja, joka on yltänyt vähintään 45 pisteeseen NBA:n pudotuspeliottelussa. Häntä nuorempana samaan temppuun on yltänyt vain LeBron James, joka 165 päivää nuorempi 21-vuotiasta Morantia.

Philadelphia otti tukevan otteen jatkopaikasta napatessaan toisen voittonsa Washingtonista. Ben Simmons (22/9/8) ja Joel Embiid (22/7) olivat Philadelphian ykkösnimet. Washingtonin pisteistä vastasi Bradley Beal (33) ja lisäksi joukkueelle tuli huonoja uutisia Russell Westbrookin loukkaantumisen myötä. Westbrook joutui jättämään ottelun kesken.

New York pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan pudotuspeleissä sitten vuoden 2013, kun Knicks kaatoi Atlantan. Konkari Derrick Rose (26) näytti olevansa edelleen pelimies ollen joukkueensa paras pistemies. Atlantalta Trae Young (30) oli ykkösnimi.

NBA:n viime yön tulokset (tilanne):
Philadelphia-Washington 120-95
New York-Atlanta 101-92
Utah-Memphis 141-129