Philadelphia 76ersin ja Washington Wizardsin välisessä pudotuspelikohtaamisessa keskiviikkona nähtiin törkeä ylilyönti eräältä 76ersin fanilta, kun mies kaatoi popcorninsa kentältä poistuvan Russell Westbrookin niskaan. Loukkaantumisen takia pelin kesken jättänyt Westbrook raivostui tilanteesta ja areenan toimihenkilöt joutuivat pitämään pelaajasta kiinni, ettei hän kävisi fanin kimppuun.

Bleacher Report

@BleacherReport
Russ got heated after a fan threw popcorn at him

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Westbrook ei säästellyt sanojaan kyseisestä tilanteesta, sekä fanien yleisestä käyttäytymisestä.

Bleacher Report

@BleacherReport
"This s--t is getting out of hand."

Russ sounds off after a fan dumped popcorn on him in Philly. *NSFW*

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Jos totta puhutaan, niin tämä paska on karannut hallinnasta. Etenkin minun suhteen. Epäkunnioituksen määrä ja fanien halu tehdä, mitä ikinä mieleen tulee, on järjetöntä. Mikä tahansa muu tilanne, tuen fanien hauskanpitoa ja pelistä nauttimista, mutta on asioita, jotka menevät liian pitkälle. Tiedän, että missä tahansa muussa tilanteessa, fanit eivät tulisi kaatamaan popcornia päälleni, koska he tietävät, miten siinä kävisi. Näissä areenoissa pitää alkaa suojelemaan pelaajia. Katsotaan miten NBA vastaa, Westbrook kertoi ottelun jälkeen.

76ersin kotiareenan, Wells Fargo Centerin työntekijät vastasivat nopeasti tapahtumiin. Popcornit kaatanut fani sai samoin tein lähtöpassit ottelusta ja Wells Fargo Centerin bisnes asioiden presidentti Valerie Camillo julkaisi tiedotteen vain hetkeä myöhemmin.

Wells Fargo Center

@WellsFargoCtr
Wells Fargo Center statement on fan behavior at tonight’s Philadelphia 76ers game.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Tämä oli luokatonta ja hyväksymätöntä toimintaa, jota me emme suvaitse Wells Fargo Centerissä. Me olemme ylpeitä siitä, että meillä on maan intohimoisimmat fanit ja liigan paras kotikenttäetu, mutta tämän tyyliselle käyttäytymiselle ei ole tilaa areenallamme, Camillo kirjoitti tiedotteessa.

Kyseinen ottelu oli Westbrookille murheellinen jo ennen kyseistä tapausta. Wizards hävisi ottelun reilusti pistein 120-95 (71-57) ja Westbrookilla oli henkilökohtaisesti huono ilta, kun pelaaja heitti kaksi koria kymmenellä heitolla ja mies sai ainoastaan kymmenen pistettä. Tämän lisäksi Westbrook kärsi ottelussa nilkkavamman, jonka vuoksi mies joutui poistumaan ottelusta. 76ers johtaa ottelusarjaa Wizardsia vastaan nyt voitoin 2-0. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaan.