Los Angeles Clippersin vaikeudet pudotuspeleissä jatkuvat, kun joukkue hävisi kotiedustaan huolimatta pudotuspelisarjan kaksi ensimmäistä ottelua Dallas Mavericksille. Joukkue hävisi ensimmäisen ottelun pistein 103-113 ja toisen ottelun pistein 121-127 ja Clippers joutuu taistelemaan toden teolla vieraskentällä päästäkseen mukaan ottelusarjaan. Vaikeasta paikasta huolimatta Clippersin pelaajat eivät ole huolissaan tilanteesta.

– Emme ole huolissamme. Tämä on kilpailua ja meidän pitää nostaa tasoamme. Jos emme nosta, niin me olemme tuhoon tuomittuja. Meillä ei ole kuitenkaan huolta asian suhteen. Meidän pitää pelata omaa peliämme ja vain pelata tämän vaikean jakson läpi. Meidän pitää parantaa puolustuspäässä. Luka Doncic saa omat paikkansa, mutta meidän pitää tehdä parempaa työtä muiden hiljentämiseksi, Clippersin takamies Paul George kertoi medialle.

Kun Clippers hankki Georgen ja Kawhi Leonardin 2019 syksyllä, joukkueen ainoana tavoitteena oli voittaa mestaruus. Clippers on kuitenkin rämpinyt viimeisen kahden kauden aikana, kun joukkue hävisi nöyryyttävällä tavalla Denver Nuggetsille viime vuoden pudotuspeleissä ja jäi tällä kaudella läntisen konferenssin neljänneksi. Jos Clippers ei halua lähteä jälleen pudotuspeleistä ulos häntä koipien välissä, joukkueen on keksittävä jokin keino Mavericksin pysäyttämiseksi.

– Se ei ole mitään taikuutta. Meidän pitää pelata parempaa koripalloa. Puolustaa paremmin. Se on pelin henki nyt. He ovat heittäneet hyvin kahden ensimmäisen pelin ajan ja meidän pitää pystyä auttamaan toisiamme. Meidän vain pitää pystyä keskittymään olennaiseen ja pitää katse palkinnossa, Leonard kertoi medialle.

Clippers on ollut suurissa vaikeuksissa etenkin puolustuspäässä. Mavericks pääsi heittämään koreja ensimmäisessä ottelussa 50% tarkkuudella ja toisessa ottelussa 58% tarkkuudella. Luka Doncic on ollut tuttuun tyyliin joukkueensa avainpelaaja tehden 70 pistettä, 17 levypalloa ja 18 syöttöä kahdessa ottelussa. Vaikka Dallas on päässyt heiluttamaan tahtipuikkoa vapaasti hyökkäyspäässä, joukkueen valmentaja Tyronn Lue ei myöskään ole vielä huolissaan joukkueesta.

– Meidän pitää vain voittaa neljä ottelua ja kun pelaat vieraskentällä, sinulla ei ole niin paljoa paineita. Voimme vain yrittää varastaa yhden ottelun tai kaksi. Heidän pitää yrittää jatkaa vakuuttavaa heittopeliään kotikentällä, mikä on vieraissa paljon helpompaa, koska ei ole niin paljon paineita. Katsotaan, miten käy kolmannessa ottelussa, Lue kertoi medialle.