Vilppaalle kaksi jatkosopimusta – ”Noussut salolaisen koripallokatsojan lemmikiksi”

Salon Vilpas jatkaa kotimaisten pelaajiensa sopimusten pidennyksiä. Viime viikolla tuore Suomen mestari teki kahden vuoden sopimuksia valmennuksen kanssa ja nyt sopimuksia täydennettiin pelaajapuolella. Riku Laine jatkaa Vilppaassa aina kevääseen 2024 saakka ja Tuukka Juntunen kevääseen 2023. Lisäksi Vilppaalla on ennestään pidemmät sopimukset Mikko Koiviston ja Niilo Kärkkäisen kanssa kevääseen 2023 saakka.

24-vuotias Kaarinan Uran kasvatti Riku Laine aloittaa Vilppaassa jo kuudennen kautensa ja ”Riksan” kehitys Korisliigassa on ollut joka vuosi nousujohteinen. Aina kaiken kentälle jättävä 197-senttinen laitahyökkääjä pelasi kultakauden 5.2 pisteen ja 2.4 levypallon keskiarvoilla. Laine on pelannut Korisliigaa Vilppaan paidassa 158 ottelua ja kevään kultamitalin ohella palkintokaapista löytyy kaksi SM-hopeaa ja Suomen cupin voitto.

– Riku on noussut kovalla työnteolla salolaisen koripallokatsojan lemmikiksi. Olen todella tyytyväinen jatkosopimukseen ja siihen, että tätä työtä saadaan nyt jatkaa kahden seuraavan kauden ajan. Pääsemme näin kehittämään Riksan taitoja seuraavalle askelmalle. Riku on pelaaja, jonka valmentaja voi laittaa melkein rooliin kuin rooliin ja hänen peräänantamaton asenne on jotain sellaista, josta moni saisi ottaa oppia. Tällä hän on ansainnut eräänlaisen ”oman” pojan leiman Vilppaassa, toteaa päävalmentaja Sami Toiviainen Vilppaan verkkosivuilla.

17-vuotias Tuukka Juntunen on ollut Vilppaan edustuksen mukana kahden kauden ajan, mutta pelivastuuta on kertynyt lähinnä junioripeleistä ja liigaotteluita on koossa vain kymmenen. Kehityskykyisellä Juntusella on kasassa 12 nuorten maaottelua Suomen U16-joukkueessa ja hän tulee pelaamaan ensi kaudella myös Peu Basketissa I divisioonaa.

Lähde: Vilppaan verkkosivut


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä