Boston Celticsin presidentti kiistää Kyrie Irvingin kommentit rasismista – ”En ole kuullut mitään sellaista 26 vuoteni aikana”

© Kuva: Getty Images

Brooklyn Netsin tähtitakamies Kyrie Irving kertoi odottavansa kylmää vastaanottoa, kun mies pelaa ensimmäistä kertaa Boston Celticsin fanien edessä miehen dramaattisen lähdön jälkeen seurasta. Irving kertoi toivovansa, että Celtics faneilta ei kuulu mitään ylilyöntejä tai ”hienovaraista rasismia.” Irving suolasi vanhan kotiyleisönsä, kun mieheltä kysyttiin, että onko hän kuullut rasistisia kommentteja Bostonin yleisöltä, mies kertoi, että hän ei ole ainoa, joka voi todistaa tämän todeksi.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Celticsin presidentti Danny Ainge puolusti omaa kotijoukkuettaan Irvingin kommentteja vastaan. Mies ei kertonut Irvingin olevan väärässä, mutta Ainge kertoi, että hän ei ole ikinä kuullut pelaajiensa kertovan rasistisista kommenteista.

– Me otamme nämä asiat todella vakavasti. En ole kuullut mitään vastaavaa yhdeltäkään pelaajalta, jonka kanssa olen pelannut 26 vuoteni aikana Bostonissa. En ole kuullut mitään sellaista Kyrielta, vaikka olen puhunut hänen kanssaan suhteellisen paljon, Ainge kertoi radiohaastattelussaan.

Irving ei ole ainoa pelaaja, joka on syyttänyt Bostonilaisia faneja rasismista. Muun muassa Celtics-legenda Bill Russell kertoi, että Bostonissa esiintyi rasismin kaikkia muotoja hänen pelatessaan Celticsissä. Myös MLB:n Baltimore Oriolesin Adam Jones kertoi, että mies oli kuullut rasistisia kommentteja Boston Red Soxin faneilta.

Nets kohtaa Celticsin ottelusarjan kolmannessa ottelussa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaan. Nets johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0 voitettuaan sarjan kaksi ensimmäistä peliä kotonaan.

Topias Setälä


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä