Ura Basketin ja Matti Nuutisen välinen sopimus puretaan pelaajan toivomuksesta. Samalla Ura Basketin jatko Korisliigassa on epävarmaa.

Ura Basket ry:n hallitus on päättänyt olla hakematta lisenssiä Korisliigaan kaudelle 2021 – 2022, jos sen asettamat taloudelliset edellytykset eivät toteudu. Ura Basketin liigatoimintoja on hoitanut VS Basket Oy, joka on menneiden kausien aikana ajautunut talousvaikeuksiin, jotka yhdistyksen hallituksen näkemyksen mukaan vaikeuttavat liigaan lähtemistä ja aiheuttavat myös yhdistyksen ympärille epävarmuutta.

VS Basket Oy:lle esitettiin yhdistyksen hallituksen toimesta vaatimus esittää uskottava rahoitussuunnitelma, jossa talous olisi saatettu tasapainoon niin, että osallistuminen Korisliigaan ensi kaudella olisi mahdollista. Rahoitusta ei ole osakeyhtiön puolesta toistaiseksi onnistuttu esittämään.

Ura Basket ry jatkaa edelleen Turun seudun suurimpana koripalloseurana, jonka vahva kivijalka on oma juniorityö yli kolmensadan lisenssipelaajan voimin. Seura hakee lisenssiä edelleen miesten M1B divisioonaan ja naisten edustusjoukkue jatkaa 2. divisioonassa.