Pyrintö on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen kapteeninsa David Gonzalvezin kanssa.

Amerikkalainen Gonzalvez on viime kesän tapaan Pyrinnön ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus.

– David ei vain johda joukkojaan kentällä upeasti, hän myös luo positiivisella toiminnallaan ja kokemuksellaan sitä kulttuuria, jonka huippu-urheilu vaatii. Joka päivä olen iloinen ja onnellinen siitä, että David on kapteenimme, hykertelee päävalmentaja Miikka Sopanen Pyrinnön verkkosivuilla.

33-vuotias Gonzalvez oli kaikille suomalaisille korisfaneille tuttu huippupeluri ennestään. Miehen vitriinistä löytyy Kouvot-paidassa ansaitut SM-kulta (2016) ja -hopeamitali (2019).

Viime kaudella Gonzalvez pelasi reilut 26 min/ottelu. Sinä aikana kertyi 11 pisteen, 4 levypallon ja 3,9 koriin johtavan syötön ottelukohtaiset keskiarvot. Gonzalvezin suurin panos oli kuitenkin johtajuudessa, joka sai koko joukkueen pelaamaan fiksusti, yhdessä ja toisilleen.

Tampereen Pyrinnöllä on ensi kautta koskevat pelaajasopimukset Shawn Hopkinsin, Panu Peltokankaan, Valtteri Leppäsen, Eero Lehtosen ja David Gonzalvezin kanssa.