Milwaukee kaatoi upeassa trillerissä Brooklynin ja eteni välieriin

© Kuva: Getty Images

Milwaukee Bucks ja Brooklyn Nets kävivät hurjan taistelun välieräpaikasta ja lopulta Milwaukee oli vahvempi jatkoajalla vieden pelin nimiinsä 115-111.

Milwaukeella oli mahdollisuus ratkaista ottelu jo varsinaisella peliajalla, kun se johti ottelua kahdella pisteellä kahdeksan sekuntia ennen loppua. Bucksilla oli sisäänheitto Brooklynin päädystä, mutta heittokellossa oli vain kaksi sekuntia jäljellä eikä Bucks saanut heittoa ilmaan ja näin Brooklyn sai vielä mahdollisuuden. Kevin Durant käytti tilaisuuden hyväkseen ja upotti vaikean heiton vain sekunti ennen peliajan päättymistä ja näin ottelu meni jatkoajalle. Brooklynin välieräpaikka oli vain senttien päässä, sillä Durantin jalka oli kolmen pisteen heittoviivan rajalla heiton lähtiessä.

Jatkoajalla Milwaukee johti viime hetkillä, mutta Brooklyn sai viimeisen hyökkäyksen. Pallo pelattiin Durantille, mutta tällä kertaa hänen viimeinen yrityksensä jäi vaisuksi ja Bucks pääsi juhlimaan välieräpaikkaa.

Giannis Antetokounmpo (40/13) ja Khris Middleton (23/10) siivittivät Milwaukeeta. Durant (48/9) oli Brooklynin ykkösnimi ja häntä komppasi James Harden (22/9/9).

NBA:n viime yön tulos (tilanne):
Brooklyn-Milwaukee 111-115 (3-4)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.