Susiladies kohtaa kaksi harjoitusvastustajaa kesällä – ”Tärkeässä roolissa ajatelleen marraskuun EM-karsintoja”

© Kuva: fiba.com

Suomen naisten koripallomaajoukkueen kesän ottelut ovat ratkenneet. Susiladies matkustaa heinä-elokuun vaihteessa Latviaan pelaamaan kaksi maaottelua ja elokuun alussa Suomeen saapuu vieraaksi Itävalta.

Koronaviruspandemian kurittamassa kesässä maaotteluiden löytäminen on ollut haastavaa, mutta yhteistyökumppanit löytyivät läheltä ja vähän kauempaa.

– Pelejä on tässä maailman tilanteessa ollut vaikea saada. EM-kisat ovat juuri käynnissä ja suuri osa joukkueista, jotka eivät ole joko kisoissa tai olympialaisissa, ovat pistäneet maajoukkueohjelmansa jäihin täksi kesäksi, Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen taustoittaa Koripalloliiton tiedotteessa.

– Hienoa, että löysimme kaksi maata, joita vastaan pelata. Hedelmällinen yhteistyömme Latvian kanssa jatkuu ja kauempaa löytyi Itävalta, joka ei ole meille niin tuttu joukkue.

Latviaa vastaan Susiladies pelasi juuri viime kesänä 2020 samanlaiset kaksi maaottelua Riikassa. Itävaltaa vastaan Suomen naisten maajoukkue ei ole pelannut historiansa aikana kuin vain kaksi kertaa: 1952 EM-kisoissa ja maaottelussa vuodelta 1988.

Susiladies on harjoitellut kesäkuun alusta lähtien Pasilassa open gym-henkisesti. Open gym tulee vaihtumaan perinteisempään leiritykseen 19.7. lähtien.

– Pelit ovat tärkeässä roolissa ajatelleen marraskuun EM-karsintoja. Ne vievät pelitapaa eteenpäin, antavat mahdollisuuden ajaa sisään uusia pelaajia sekä toimivat testinä pelaajilla.

Susiladiesin otteluohjelma, kesä 2021
– 31.7.-1.8. Latvia-maaottelut @ Riika, Latvia
– 6.-7.8. Itävalta-maaottelut @ Urhea-halli, Helsinki

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.