Olympiakoris käynnistyi – Italia ja Tshekki aloittivat vahvasti

© Kuva: Getty Images

Olympialaisten miesten koripalloturnaus käynnistyi Suomen aikaa aamulla pelatuilla kahdella ottelulla. Voittoihin ylsivät Tshekki ja Italia.

Tshekki ja Iran iskivät parketille ensimmäisinä ja Tshekki vei ottelussa 84-78-voiton. Ottelu oli Tshekin kontrollissa suhteellisen tiukoista numeroista huolimatta. Iran nousi viimeisellä neljänneksellä kantaan, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Tshekin parhaat pistemiehet olivat Patrik Auda (16/6) ja Blake Shilb (14/4/5). Iranilta parhaat olivat Behnam Yakhchali (23), Mohammad Jamshidi (16/1/8) ja Hamed Haddadi (15/10).

Aamun toisessa ottelussa Italia kukisti Saksan 92-82. Italia esitti kovan kirin päätösneljänneksellä vieden sen nimiinsä 24-10 ja nousten sitä myöten voittoon. Italian ykkösnimet olivat Simone Fontecchio (20), Danilo Gallinari (18) ja Stefano Tonut (18). Saksan tehot lepäsivät Maodo Lon (24) harteilla.

Korispelit jatkuvat sunnuntaina vielä kahdella ottelulla. Australia ja Nigeria iskevät yhteen sekä iltapäivän huippuottelussa nähdään Ranskan ja USA:n kohtaaminen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.