Slovenia jatkoi vakuuttavasti – kisaisännät kaatuivat selvin numeroin

© Kuva: Getty Images

Slovenia otti toisen voittonsa olympialaisten koristurnauksessa kaatamalla isäntämaa Japanin. Naisten puolella Kanada rökitti Etelä-Koreaa.

Torstain ottelut alkoivat naisten pelillä, kun Kanada ja Etelä-Korea mittasivat taitojaan. Kanada ei antanut Etelä-Korean yllättää, vaan otti selvän 74-53 (33-28)-voiton. Kanadalta parhaat olivat Bridget Carleton (18/7) sekä tupla-tuplaan yltänyt Natalie Achonwa (14/10). Etelä-Korean pistehai oli Ji-Su Park (15/11).

Miesten päivän pelit käynnistyivät Slovenian ja Japanin kohtaamisella. Slovenia ei antanut kisaisännille mahdollisuuksia, vaan otti toisensa voittonsa numeroin 116-81 (53-41). Luka Doncic (25/7/7) oli jälleen Slovenian johtohahmo, mutta Zoran Dragic (24) ja Vlatko Cancar (16) kantoivat oman kortensa kekoon. Japani lepäsi NBA-pelaajiensa Rui Harchimuran (24/7) ja Yuta Watanaben (17/7) harteilla. Voitolla Slovenia varmisti jo paikan puolivälierissä.

Torstaina ohjelmassa on vielä kaksi ottelua. Naisissa Espanja ja Serbia kohtaavat ja miehissä nähdään Espanjan ja Argentiinan mittelö.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.