Olympiakoriksen tähdistöjoukkueet ja MVP:t valittiin

© Kuva: Getty Images

Olympialaisten koripalloturnauksen tähdistöjoukkueet on nimetty.

Miesten tähdistöjoukkueeseen valittiin pelaajat viidestä eri maasta. Kunnian tähdistöjoukkueeseen saivat Espanjan Ricky Rubio, Australian Patty Mills, Slovenian Luka Doncic, USA:n Kevin Durant ja Ranskan Rudy Gobert. Turnauksen MVP:ksi valittiin Durant.

Naisten tähdistöjoukkueeseen saatiin pelaajia neljästä maasta. Japanin Rui Machida, Belgia Emma Meesseman, Ranskan Sandrine Gruda sekä USA:n Breanna Stewart sekä A’ja Wilson pääsivät tähdistöjoukkueisiin. Steward oli kisojen MVP.

Jos et näe julkaisua, voit nähdä sen täältä.

Jos et näe julkaisua, voit nähdä sen täältä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.