Kobrat on tehnyt sopimuksen kokeneen BJ Raymondin kanssa. Raymond on pelannut aiemmin kaksi kautta Pyrinnössä voittaen muun muassa mestaruuden kaudella 2013-14.

Raymond on kotimaisille koripallofaneille hyvin tuttu mies. Hän oli voittamassa mestaruutta Tampereen Pyrinnölle kaudella 13-14 ja myös toisen kerran Pyrinnön riveissä koronakurimuksen katkaisseella kaudella 19-20.

Edellisen kauden Raymond pelasi Belgian liigassa ja kirjautti kauden päätteeksi tilastoikseen 22 minuutin peliajalla 11,5p/3,6l/1,4s kakkosten heittoprosentin oltua 52,7% ja kolmosten 38,9%. Toissa kaudella Suomessa ollessaan Raymond oli pistekeskiarvollaan 20,2p koko liigan pistetilaston 4, jonka lisäksi näppeihin tarttui 6,1 levypalloa ja lisäksi 2,6 koriinjohtanutta syöttöä. Pyrinnön mestaruusvuoden jälkeen hän pelasi neljä peräkkäistä kautta Italian Serie A2 -sarjassa. Yliopisto-oppinsa Raymond sai aikoinaan Xavierin yliopistossa.

Kobrien käskyttäjä Ville Turja on innoissaan Raymondin saapumisesta Kobriin.

– BJ tuo joukkueeseemme erittäin tärkeää kokemusta ja olemuksellaan rauhallista isällistä ohjausta pelikavereilleen. Lisäksi pelillisesti BJ on melko vaikeasti puolustettava, koska hän on 40% kolmosen heittäjä ja lisäksi erittäin väkevä viimeistelijä postista. Hän on lisäksi hyvin motivoitunut pelaamaan vielä useamman vuoden kovalla tasolla ja asiat eivät viime kaudella menneet hänen edustamassaan joukkueessa Belgiassa aivan täydellisesti, joten todella mielenkiinnolla odotan yhteistyötä hänen kanssaan. Tämä sopimus on kyllä kertakaikkisen hieno asia joukkueellemme, hehkuttaa Turja.