Giannis Antetokounmpon tuore elämänkerta ei piirrä kovin ruusuista kuvaa joukkueen päävalmentajana vuosina 2014-18 toimineesta Jason Kiddista. Nykyisin Dallas Mavericksin päävalmentajana toimiva Kidd pakotti pelaajansa tappion jälkeen harjoittelemaan jouluaattona.

Kirjassa on tarina vuodelta 2014, kun Bucks oli hävinnyt Charlotte Hornetsille jouluaatonaattona. Bucksilla piti olla joulu vapaata, mutta tappion jälkeen Kidd muutti suunnitelmat.

Ottelun jälkeen Kidd ilmoitti, että seuraavana päivänä harjoitukset alkavat kello yhdeksän aamulla. Pelaajat luonnollisesti vastustivat ajatusta, mutta päävalmentajan pää ei kääntynyt.

– En välitä. Teille maksetaan, että teette työtänne, joten tulette tekemään työnne huomenna. Asiat muuttuvat, Kidd totesi kirjan mukaan.

Seuraavan päivän harjoituksia kuvataan rumiksi. Joukkue juoksi kenttää ja Kidd otti hampaisiinsa erityisesti Larry Sandersin, jota haukkui kovasanaisesti.

Kidd juoksutti pelaajia hallissa kolme tuntia, jonka jälkeen hän pisti heidät vielä punttisalille ja uima-altaaseen. Puolet joukkueen pelaajista ei osannut edes uida, mutta Kidd pakotti kaikki altaaseen juoksemaan.

Sanders tunsi murenevansa sekä henkisesti että fyysisesti. Hän pyysi lupaa poistua vessaan, mutta menikin suoraan sairaalaan.

– Kroppani mureni. En pystynyt fyysisesti kestämään sitä enkä varsinkaan henkisesti, Sanders kertoo kirjassa.

Sanders ei pelannut enää sen jälkeen Bucksissa. Hän kärsi mielenterveysongelmista ja jäi kiinni kannabiksen käytöstä ja jätti pelikentät muutamaksi vuodeksi.

Kirjasta uutisoi muun muassa Yahoo sivuillaan.