Los Angeles Clippers on hankkinut Eric Bledsoen Memphis Grizzliesistä. Toiseen suuntaan matkasivat Patrick Beverley, Rajon Rondo sekä Daniel Oturu.

Bledsoe on alun perin Clippersin varaus vuodelta 2010 ja aloitti NBA-uransa sieltä. Sen jälkeen hän pelasi Phoenixissa, Milwaukeessa ja viime kaudella New Orleansissa. Memphisiin hän siirtyi aiemmin tänä kesänä. Hän tilasoi viime kaudella 12,2 pistettä, 3,8 syöttöä ja 3,4 levypalloa. Kaupan myötä Clippers säästää 25 miljoonaa dollaria luksusveroja.

Beverley oli Clippersin pitkäaikaisin pelaaja edustettuaan seuraa neljän kauden ajan. Kovasta puolustusasenteestaan tunnettu peluri oli isossa roolissa Clippersissä.

Rondo ehti viettää Clippersissä puoli kautta. Taiturimainen syöttelijä on kierrellyt paljon viimeisten vuosien aikana. Hän pelasi 8,5 kautta Bostonissa, mutta sen jälkeen seura on vaihtunut tiheään hänen edustaessaan Dallasia, Sacramentoa, Chicagoa, New Orleansia, Lakersia, Atlantaa ja Clippersiä.

Oturu oli viime kaudella tulos ja jäi vähälle peliajalle.