Los Angeles Lakers on kaupannut Marc Gasolin Memphis Grizzliesiin. Se tuskin jää kuitenkaan Gasolin lopulliseksi osoitteeksi.

Lakers lähetti Gasolin Memphisiin ja sai vastineeksi vuoden 2024 toisen kierroksen varauksen sekä käteistä ja Wang Zhelinin varausoikeuden. Siirrolla Lakers säästää palkkamenoissaan 10 miljoonaa dollaria.

Gasolin NBA-ura alkoi juuri Memphisissä vuonna 2008. Hän ei kuitenkaan näillä näkymin tule päättämään uraansa siellä, sillä osapuolet yrittävät päästä sopuun sopimuksen ulosostosta, jotta Gasol voi palata kotimaahansa Espanjaan.

Näillä näkymin 36-vuotiaan Gasolin NBA-ura on siis ohi. Hän pelasi Memphisissä yhteensä 10,5 kautta, jonka jälkeen kului 1,5 kautta Torontossa ja yksi Lakersissa. Hän voitti Torontossa myös mestaruuden kaudella 2019.

Gasol ilmoitti kesällä myös lopettavansa maajoukkueuransa.