Tampereen Pyrinnön tuorein pelaajahankinta on 28-vuotias kanadalainen Shaquille Keith. Kanadan maajoukkueessakin esiintynyt Keith on pelannut urallaan aiemmin kotimaansa lisäksi Etelä-Amerikassa, ja Pyrintö on hänen ensikosketuksensa eurooppalaiseen seurakoripalloon.

Menneenä kesänä Keith pelasi Kanadan CEBL-liigaa 12 pisteen, 4,5 levypallon ja 2,9 syötön keskiarvoilla.

– Shaq on fyysinen ja voimakas pelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Kokonsa puolesta hän pärjää hyvin korien läheisyydessä, mutta hyvänä syöttäjänä on kuin kotonaan myös pelintekijänä, kertoo Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen seuran sivuilla.

– Vahvana ja taitavana pelurina uskon Shaqin aiheuttavan vastustajille merkittäviä puolustushaasteita.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Keithin lisäksi Osku Heinosen, Lassi Kilpisen, Tomas Pihlajamäen, Valtteri Leppäsen, Panu Peltokankaan, Eero Lehtosen, David Gonzalvezin sekä Devante Fosterin kanssa.