Susijengin pelaajat kuluttivat sukkaa urakalla viikonloppuna

© Kuva: fiba.com

Viikonloppuna nähtiin useita onnistumisia Susijengin pelaajilta. Sasu Salin takoi kovat pisteet Espanjassa ja Elias Valtonen oli Manresan ratkaisuhahmoja. Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat joukkueidensa parhaita pistemiehiä ja Okko Järvi sekä Aatu Kivimäki esiintyivät jälleen vahvasti.

Salin heitti 22 pistettä, kun Teneriffa voitti Bilbaon 89-79 (40-43). Pistemäärä on Salinin uran kolmanneksi kovin Espanjan liigassa. Hänen piste-ennätyksensä Espanjan liigassa on 26. Pisteiden lisäksi hän otti kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja nappasi yhden riiston. Emir Sulejamnovicille kirjattiin piste ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Elias Valtonen huilasi Manresan edellisottelun, mutta tuli viikon toiseen peliin ryminällä. Jo taukoon mennessä Valtonen oli kerännyt 10 pistettä ja ottelun lopussa pistesarakkeessa koristeli 15. Manresa murskasi vieraskentällä Real Betisin 106-64 (51-38). Valtonen kaunisteli tilastojaan myös kahdella riistolla.

– Viime peli oli koko jengiltä huono ja tänään tulimme hyvin pelin alkuun. Halusimme todistaa, että pystymme pelaamaan paremmin. Joukkueena ja itselläni heitto putosi hyvin ja saimme jatkettua sitä pelin loppuun asti. Sain pelata vähän enemmän ja tuoreilla jaloilla oli hyvä tulla peliin mukaan, avausviisikossa ollut Valtonen iloitsi Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Belgian ja Hollannin yhteisliigassa suomalaiskolmikko oli jälleen vauhdissa.

Edon Maxhunin johdatti Heroes Den Boschin 65-49 (30-19)-voittoon. Maxhuni oli joukkueensa ykkösnimi 15 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja kolmen riiston tilastoilla. Heroes on voittanut molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

Mikael Jantunen jatkoi vahvoja esityksiään Oostenden paidassa merkkauttamalla 13 pistettä, viisi levypalloa, syötön ja riiston Oostenden kaataessa Leuven Bearsin 79-56 (41-29). Jantunen oli joukkueen paras pistemies.
Ottelutilastot

Okko Järvi sai heittonsa kulkemaan, kun hän pussitti 15 pistettä Phoenix Brysselin voittaessa Okapi Aalstin 78-72 (40-38). Hän urakoi yli puoli tuntia ja kasasi monipuolisesti neljä levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Aatu Kivimäki jatkoi suomalaispelaajien onnistumisia Saksan ProA:ssa heittämällä 13 pistettä, ottamalla levypallon, antamalla kolme syöttöä ja riistäen kolmasti. Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi kuitenkin Bochumille 65-77 (37-37).
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.