Golden State Warriorsin Andrew Wiggins seisoo tiukasti kantansa takana, ettei aio ottaa koronarokotusta. Se tietää Wigginsille rahallisesti melkoista menetettyä pottia.

Wigginsille yritettiin hakea uskonnollisista syistä poikkeuslupaa rokottamattomuuteen, mutta NBA ei antanut yrityksen mennä läpi. San Franciscossa vallitsevien alueellisten säädösten takia rokottamattomat pelaajat eivät voi osallistua sisätiloissa järjestettäviin tapahtumiin. Se tietää sitä, että Wiggins ei voisi pelata Golden Staten kotiotteluissa.

NBA pidättää rokottamattomien pelaajien palkasta pelikohtaisen osan joka kerta, kun pelaaja ei pysty pelaamaan rokottamattomuuden takia. Wigginsin tapauksessa hän menettää yli 350 000 dollaria jokaista ottelua kohden. Jos hän ei pelaa ainuttakaan Golden Staten kotiottelua tällä kaudella, menettää hän palkkatuloina peräti noin 14,4 miljoonaa dollaria.

– Olen selkä seinää vasten, mutta aion jatkaa taistelua uskomusteni puolesta. Aion taistella sen puolesta, jonka uskon olevan oikea. Se, mikä on yhdelle ihmiselle oikein, on toiselle väärin ja päinvastoin, Wiggins totesi Golden Staten lehdistötilaisuudessa.