Koronarokotteesta kieltäytynyt NBA-tähti taipui lopulta

© Kuva: Getty Images

Golden State Warriorsin Andrew Wiggins on päättänyt ottaa koronarokotteen.

Wiggins kieltäytyy aluksi koronarokotteesta ja hänelle haettiin myös poikkeuslupaa uskonnollisista syistä. NBA ei kuitenkaan myöntänyt Wigginsille erityislupaa. Hän kertoi useaan otteeseen päättäväisesti, ettei aio ottaa rokotetta. Joukkueen päävalmentaja Steve Kerr ilmoitti kuitenkin, että Wiggins on nyt rokotettu.

Wigginsin rokotus on Golden Statelle tärkeä asia, sillä San Franciscon säädösten mukaan rokottamattomat eivät voi osallistua sisätapahtumiin. Näin Wiggins ei voisi pelata Golden Staten kotipeleissä. Rokottamattomuus olisi tuntunut myös hänen lompakossaan, sillä häneltä olisi pidätetty palkasta 350 000 dollaria jokaista ottelua kohden.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.