Toinen Naisten Korisliigan puhtaasti aloittaneista joukkueista Forssan Alku matkasi perjantain ainoassa ottelussa Helsinkiin HBA:n vieraaksi. HBA ei kuitenkaan suostunut häviämään kotonaan ja vei pisteet ottelusta 74-50.

Avausjakso oli tasainen. Kumpikaan joukkue ei saanut omaa hyökkäyspeliään toimimaan ongelmitta. Tauolle mentiin vieraiden johtaessa 17-15.

Toinen jakso oli ottelun ratkaisun kannalta merkityksellisin. HBA puolusti tiiviisti ja sai myös hyökkäyspäässä paljon onnistumisia. Kotijoukkue vei jakson suvereenisti 28-8 ja pääsi puoliajalle 18 pisteen johdossa.

Kolmas jakso oli vähäpisteinen. Molempien puolustus toimi, mutta jakson päätteeksi kotijohto kasvoi 23 pisteeseen.

Viimeisellä jaksolla vieraat eivät saaneet enää kunnollista kirivaihdetta päälle. Jakso oli tasainen, mutta FoA ei päässyt missään vaiheessa taistelemaan voitosta. Pisteet jäivät Helsinkiin 74-50.

Kotijoukkueen pisteykkönen oli Henna Sandvik, joka upotti 23 pistettä. Elina Aarnisalo säesti 15 pisteellä. Vieraista kaksinumeroiseen pistemäärään ylsi vain Wendion Bibbins, joka kirjautti tupla-tuplan 14 pisteellä ja kymmenellä levypallolla.