Naisten Korisliiga jatkui tiistaina yhdellä ottelulla. Paikallisottelussa ottivat yhteen Kouvottaret ja Peli-Karhut. Voitto matkasi lopulta Kotkaan Peli-Karhujen mukana.

Avauspuolisko oli pitkään tasainen ja kotijoukkue Kouvottaret oli pitkään muutaman pisteen vieraitaan edellä. Toisella jaksolla hallitseva mestari kuitenkin näytti laadukkuutensa ja nousi puoliaikajohtoon Naomi Davenportin, Zykera Ricen ja Linda-Lotta Lehtorannan johdolla. Puoliajalle mentiin kotkalaisten johdossa 41-30.

Puoliajan jälkeen kotijoukkue nousi vielä hyvin peliin mukaan, kun se vei jakson nimiinsä 26-20. Päätösjaksolle lähdettiin PeKa:n viiden pisteen johdossa.

Päätösjaksolla kokenut kotkalaisjoukkue varmisteli voiton. Se vei voiton 86-72. PeKa jatkaa sarjassa ainoana tappiottomana joukkueena.

Lehtoranta upotti ottelussa 21 pistettä ja jakoi yhdeksän koriin johtanutta syöttöä. Rice säesti 18 pisteellä ja 11 levypallolla. Rashida Timbilla oli Kouvottarien ykkönen. Hän kirjautti tupla-tuplan 24 pisteellä ja 13 levypallolla.