NBA-starttasi kahdella ottelulla – mestari aloitti vahvasti, Warriors kellisti Lakersin

© Kuva: Getty Images

Hallitseva mestari Milwaukee Bucks näytti kaapin paikan ehkäpä suurimapana ennakkosuosikkina kauteen lähteneelle Brooklyn Netsille joukkueiden kohdatessa kauden avausottelussa.

Milwaukeessa nostettiin mestaruusbanneri kattoon, jonka jälkeen pelit saatiin parketilla käyntiin. Ottelu oli kotijoukkueen juhlaa, sillä Bucks vei ottelun 127-104. Giannis Antetokounmpo (32/14/7) osoitti jälleen olevansa MVP-kandidaatti tällä kaudella eikä vastapuolella Kevin Durant (32/11/4) jäänyt juuri huonommaksi. James Harden (20/8/8) oli lähellä tupla-tuplaa.

Lakers hävisi kaikki kuusi harjoitusotteluaan eikä kurssi kääntynyt myöskään varsinaisen kauden alkaessa, kun Golden State haki pisteet Los Angelesista. Stephen Curry (21/10/10) merkkautti itselleen harvinaisen tripla-tuplan ja häntä säesti Jordan Poole (20). Lakersin tehokaksikkona hääri Anthony Davis (34/11/5) ja LeBron James (33/11).

NBA:n viime yön tulokset:
Milwaukee-Brooklyn 127-104
Lakers-Golden State 114-121


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!