NBA viettää tällä kaudella 75-vuotisjuhlavuotta ja sen kunniaksi se julkaisi kaikkien aikojen 75 parasta NBA-pelaajaa. Golden State Warriorsin heittäjä-ässä Klay Thompson ei kuitenkaan mahtunut listalle mukaan.

Listalle otettiin itse asiassa 76 nimeä, kun äänestyksessä tuli tasatulos. Thompsonia listan ulkopuolelle jääminen kaiversi.

– Heräsin tänä aamuna, edelleen näreissäni tästä typerästä listasta. En malta odottaa pääseväni taas pelaamaan. Ottaa päähän tämä kunnioittamattomuus. Voittaminen ei ole joillekin kaikki kaikessa, kuten se on minulle, Thompson kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Thompsonin joukkuekavereista Stephen Curry pääsi mukaan listalle, mutta esimerkiksi Draymond Green jäi ulkopuolelle. Curry ja Green pilailivat leikkisästi Thompsonin kustannuksella teettäessään hänelle paidan numerolla 77.

Warriors on NBCS

@NBCSWarriors
Draymond and Steph had a little fun with Klay over not being named to the NBA's 75th Anniversary team 🤣🤣🤣

[via @Money23Green / IG]

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.