Miesten perjantain Korisliiga-illassa voittajia olivat Kauhajoki ja Helsinki Seagulls, jotka myös pitävät hallussaan sarjataulukon ylimpiä sijoja.

Mitään uutta ei nähty auringon alla siinä mielessä, että kumpikin illan Korisliiga-otteluista päättyi sarjan keulilla rynnistävän joukkueen voittoon. Kauhajoki johtaa nyt koko sarjaa puhtaalla seitsemän voiton putkellaan. Helsinki Seagulls puolestaan porskuttaa perässä kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla.

Seagulls pelasi kotikentän turvassa ja sai vastaansa Kataja Basketin Joensuusta. Ottelu päättyi isäntien tukevaan 85–71-voittoon.

Voiton ehdoton arkkitehti oli sentteriveteraani Tuukka Kotti. Susijengi-ikoni ei nostellut pisteitä ainoastaan korin alta vaan tykitti niitä myös kaaren takaa kuin vanha tekijä. Kotille merkittiin yhteensä 18 pistettä, ja matkan varrella kolmoset upposivat täydellisellä tarkkuudella – neljä osumaa neljästä. Lisäksi Kotti saalisti seitsemän levypalloa.

Kotin lisäksi myös pelinjohtaja Lassi Nikkarinen ja tuoreeltaan Korisliigaan palannut Kenneth Manigault olivat vireessä. Kumpikin merkkautti 16 pistettä.

Katajan puolella työtä johtivat Markel Crawford, Jamar Wilson ja Niko Mattila. Crawford keräsi tilastorivilleen 15 pistettä ja Wilson ja Mattila kumpikin 13.

Karhu kävi ryöstöretkellä Kotkassa

Kauhajoenkaan tahti ei hellitä millään. Sarjakärki otti jälleen varman voiton kaataessaan illan isäntänsä KTP-Basketin 83–64.

Pistetehtailua johtivat ulkomaalaisvahvistukset Cameron Jones 19:llä ja Rene Rougeau 17:llä. Lisäksi Rougeau keräsi seitsemän levypalloa. Korintekijöille palloa jakoi kotimainen takamiestähti Henri Kantonen, joka saavutti omassa pistesaldossaan kahdeksan ja antoi viisi merkinnän arvoista syöttöä.

KTP:n kovimmat korintekijät olivat Williams ja Lehtoranta, jotka hekin jäivät kumpikin 12 pisteeseen. Perässä seurasivat Remu Raitanen yhdeksällä pisteellä ja kuudella levypallolla sekä Urald King yhdeksällä pisteellä ja kymmenellä levypallolla.