Pyrintö murskasi mestarin – KTP niukasti Kobria parempi

Tampereen Pyrintö ja KTP-Basket juhlivat perjantai-iltana voittoja miesten Korisliigassa.

Tampereen Pyrintöä ei pidätellyt mikään, kun joukkue riehaantui kotikentällään 107–79-voittoon Salon Vilppaasta.

Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen pääsi juuri ennen ottelua sanomasta, että hänen joukkueensa helmasynti on ollut otteluiden kehno aloittaminen. Sellaisesta ei ainakaan nyt ollut tietoakaan, sillä isännät olivat selkeästi niskan päällä heti avauksesta alkaen.

Voittajien kovimman pistesaldon keräsi uunituore kanadalaisvahvistus Emanual Shepherd, joka pommitti 25 pistettä erinomaisilla osumatarkkuuksilla ja saalisti ohessa kuusi levypalloa.

Suomalaispelaajista puolestaan parhaassa vedossa olivat Topias Palmi, joka osui 17 pistettä, ja Tomas Pihlajamäki, joka tilastoi 11 pistettä ja seitsemän levypalloa.

Vilppaan puolella parhaassa korintekovedossa oli Brian Fobbs, joka teki 16 pistettä ja riisti kolmesti – vaikkakin myös menetti pallon viidesti.

KTP täpärään voittoon

KTP-Basket juhli myös kotivoittoa kaadettuaan Kobrat tiukin luvuin 92–86. Ottelun sankari oli Richard Williams, joka teki 23 pistettä ja jakoi kahdeksan koriin johtavaa syöttöä.

Erinomaisessa vedossa oli myös KTP:n suomalaiskaksikko Remu Raitanen ja Vili Nyman. Raitanen keräili 16 pistettä ja yhdeksän levypalloa, kun taas Nyman latoi tauluun pisteitä 18.

Kobrien kovin tilastonikkari oli Stokley Chaffee Jr, joka kirjautti 23 pistettä ja seitsemän levypalloa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.