Mikael Jantunen sai hienon kunnianosoituksen Belgiassa, kun hänet valittiin joukkueensa lokakuun parhaaksi pelaajaksi. Jantusen johdolla Oostende on aloittanut kautensa tappioitta ja sama meno sai jatkoa viikonloppuna. Susijengiläiset pääsivät muutenkin hyvin voittojen makuun.

Jantunen äänestettiin joukkueensa parhaaksi pelaajaksi lokakuussa. Lokakuun aikana Jantunen tilastoi 10,6 pistettä, 4,8 levypalloa ja 3 syöttöä.

Oostende on aloittanut kautensa tappioitta, vaikka se joutui sunnuntaina tiukoille Giants Antwerpenin kanssa. Oostende onnistui puristamaan jatkoajan jälkeen 88-85 (71-71, 37-36)-voiton. Jantunen iski sinettiä Oostenden voitolle upottamalla vapaaheitot sisään 19 sekuntia ennen loppua ja kasvattamalla eron kolmeen, jonka Oostende piti loppuun saakka. Jantuselle kirjattiin ottelussa 11 pistettä, viisi levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Hollannin puolella Edon Maxhuni pääsi Heroes Den Boschin kanssa hieman helpommalla voittamalla Den Helder Sunsin 90-61 (42-29). Maxhuni heitti 11 pistettä, jakeli seitsemän syöttöä ja nappasi kolme levypalloa. Heroes jatkaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Elias Valtonen pääsi juhlimaan voittoa Manresan kukistaessa Burgosin 90-82 (46-33). Valtosen tilastoriville raapusteltiin kolme pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi tuulettamaan myös Sasu Salin, kun Teneriffa päihitti kotonaan Andorran 79-70 (35-22).. Teneriffa paukutteli voittotahtia jo heti alussa voittamalla avausneljänneksen 21-8 eikä Andorra siitä enää noussut. Salin saalisti kuusi pistettä ja kaksi levypalloa. Emir Sulejmanovicin saldoksi kertyi neljä pistettä, viisi levypalloa ja syöttö. Teneriffa on neljäntenä.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik ja Alex Murphy pääsivät juhlimaan kahta voittoa Earthfriends Tokio Z:sta. Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds oli vahvempi numeroin 80-76 (30-38). Murphyt olivat joukkueensa parhaita pistemiehiä Erikin pussittaessa 21 pistettä ja Alexin säestäessä 18 pisteen kerääntymällä. Erik nappasi myös seitsemän levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Alekx sen sijaan kasasi lisäksi viisi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Erik jatkoi vahvoja otteitaan myös 77-73 (39-34) päättyneessä toisessa ottelussa. Veljeksistä vanhempi sai tililleen 17 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kolme syöttöä. Alexille merkattiin neljä pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Aapeli Alanen pääsi juhlimaan kahta voittoa loppuviikon aikana. Ensin St. Pölten kaatoi Aleksi Koskisen valmentaman Swans Gmundenin 78-71 (38-35) Alasen heittäessä yhdeksän pistettä, napatessa kahdeksan levypalloa ja antaen yhden syötön.
Ottelutilastot

St. Pölten kasvatti voittoputkensa jo kolmeen voittaessaan Klosterneuburg Dukesin 87-63 (45-28). Tällä kertaa Alanen sai tilastoihinsa 13 pistettä, kuusi pistettä, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Swans ei kauaa jäänyt murehtimaan St. Pölten-tappiota, vaan kuittasi sen komeasti viikonloppuna murskaamalla Kapfenberg Bullsin 103-77 (45-41).
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Baskets Bonnin hyvä alkukausi sai jatkoa 87-79 (47-35)-voitolla Würzburgista. Bonn on sarjan jaetulla kärkipaikalla viidellä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin aikalisällä piirtämät kuviot nostivat Tigers Tübingenin ensin varsinaisella peliajalla tasoihin viime sekunneilla, ja jatkoajalla 92-90 (79-79, 34-40)-voittoon Nürnberg Falconsista. Aatu Kivimäellä oli vaikeampi heittopäivä, mutta kantoi kortensa kekoon viidellä pisteellä, kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Tigers on aloittanut kauden hienosti ollen sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Puolassa Carl Lindbomin Sopot mureni päätösneljänneksellä Anwil Wloclawekin vieraana häviten sen peräti 6-28. Samalla Anwil karkasi 81-61 (35-37)-voittoon. Lindhom heitti kuusi pistettä ja sai kaksi raapaisua myös levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin. Sopot pitää sarjassa kymmenettä sijaa.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Shawn Hopkinsin Stjarnan hävisi Valurille 79-91 (42-46). Hopkins oli joukkueensa parhaimmistoa 18 pisteen, kuuden levypallon, syötön ja kahden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jatkoi voittoisasti kaatamalla Roannen 93-88 (44-46). Strasbourg on sarjassa kolmantena. Strasbourg on sarjassa jaetulla toisella sijalla.
Ottelutilastot

NM1:ssä Daniel Dolenc oli lähellä tupla-tuplaa yhdeksän pisteen ja 10 levypallon saldolla, kun Les Sables jatkoi nousuvirettään voittamalla Rennesin 83-72. Dolencille merkittiin myös yksi syöttö.
Ottelutilastot