Chicago nousi itäisen konferenssin kärkipaikalle voitettuaan viime yönä New Yorkin. Lakersin ja Detroitin ottelussa läikkyi, kun LeBron James ajettiin pihalle kesken ottelun.

Chicago päihitti New Yorkin DeMar DeRozanin (31) johdolla. New Yorkilta soihtua kantoi Julius Randle (34/10). Phoenix sai tusinan täyteen peräkkäisissä voitoissa kaadettuaan Denverin ja Golden State jatkaa voittojen tiellä voitettuaan Toronton. Stephen Currylle osui huono heittopäivä, mutta Andrew Wiggins (32) ja Jordan Poole (33) kantoivat oman kortensa kekoon.

Detroitin ja Lakersin kohtaamisessa tunteet läikkyivät, kun LeBron James huitaisi kädellään Isaiah Stewartia naamaan. Jamesin suihkukomennuksesta huolimatta Lakers voitti Anthony Davisin (30/10/6) ja Russell Westbrookin (26/9/10) johdolla, vaikka Jerami Grant (36) teki kovaa tulosta. Clippers voitti Dallasin Paul Georgen (29) ollessa tehokkain.

NBA:n viime yön tulokset:
Clippers-Dallas 97-91
Detroit-Lakers 116-121
Chicago-New York 109-103
Phoenix-Denver 126-97
Golden State-Toronto 119-104