Annika Holopainen, Silja Viita, Elina Koskimies, Marianne Kalin ja Helmi Tulonen takoivat kovia pistelukemia Euroopan korisparketeilla viime viikolla. Lisäksi Anniina Äijänen ja Awak Kuier lähentelivät tupla-tuplaa Kuierin suojellessa lisäksi omaa koriaan peräti viidellä torjunnalla.

Awak Kuier jäi pisteen ja levypallon päähän tupla-tuplasta, kun Ragusa voitti Virtus Bolognan 83-70 (31-39). Kuierille merkittiin lisäksi hurjat viisi torjuntaa, kaksi syöttöä ja riisto. Ragusa on Italian liigassa viidentenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen 14 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme riistoa ja torjunta olivat laiha lohtu Carugatelle, kun se hävisi Serie A2:ssa Milanon vieraana 50-58 (19-32). Carugatella on yksi voitto.
Ottelutilastot

Ruotsissa Silja Viita ja Ebba Pekonen urakoivat kahdesti viikon aikana.

Viikolla Viita oli lähellä tupla-tuplaa 11 pisteen, yhdeksän levypallon, neljän syötön, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla, kun IK Eos Lund voitti Boråsin selvästi 91-77 (43-34).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Viita oli liekeissä heittäessään 23 minuutissa 21 pistettä joukkueen voittaessa Uppsalan 79-69 (48-29). Viita sai lisäksi tilastorivilleen yhden levypallon, kaksi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Pekosen Helsingborg taipui viikon ensimmäisessä ottelussaan Södertäljelle 53-63 (33-36) Pekosen tilastoidessa yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Pekonen ei pelannut, kun Helsingborg venyi kuudella pelaajalla 55-46 (26-19)-voittoon A3 Uumajasta. Voitto oli Helsingborgille kauden kolmas.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin teki uuden piste-ennätyksensä liigassa heitettyään 15 pistettä Bembibren napatessa toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Gran Canarian 52-48 (16-30). 37 minuuttia urakoinut Kalin sai tililleen myös yhden levypallon.
Ottelutilastot

Bembibren nousuvire sai jatkoa viikonloppuna sen voittaessa Teneriffan 59-53 (23-26). Tällä kertaa Kalin jäi pisteittä, mutta sai tililleen kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Heta Äijänen palasi loukkaantumisen jälkeen kentille, mutta sekään ei riittänyt siivittämään Maresmea kauden avausvoittoon Espanjan LF2 Challengessa, kun Alcobendas oli vahvempi 83-64 (48-36). Äijänen heitti kaksi pistettä, otti kolme levypalloa, syötti yhden ja torjui kertaalleen. Sara Rokkanen ei ollut Maresmen kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen hääri jälleen tehokkaana 21 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla Montbrisonin voittaessa Aulnoyen 63-60. Montbrison pitää seitsemättä sijaa sarjassa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies oli kuumana Angels Nördlingenin voittaessa Hannoverin selvästi 76-60 (43-25). Koskimies pussitti 19 pistettä, repi 12 levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti vielä kahdesti. Anissa Poundsille kertyi 10 pistettä, kahdeksan levypalloa, viisi syöttöä ja riisto. Angels on seitsemäntenä.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Sofia Pelanderin Herner voitti Hallen selvin 74-47 (37-17)-numeroin. Pelander heitti neljä pistettä, kahmi viisi levypalloa ja antoi yhden syötön. Herner on tasaisessa sarjassa kuudentena.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis joutui tunnustamaan Kelternin vahvemmakseen lukemin 71-86 (36-54). Äijänen kävi lähellä tupla-tuplaa kahdeksan pisteen, kymmenen levypallon ja riiston tilastoilla. Royals on Angelsin kanssa tasapisteissä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Veera Pirttisen Piestanske Cajky vietti jälleen murskajaisia Slovakian liigassa voittamalla UMB Banska Bystrican 96-34 (53-17). Pirttinen kartutti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja neljällä riistolla. Cajky on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo saalisti kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä PAOK:n voittaessa PAS Gianninan 80-75 (43-27).
Ottelutilastot