Naisten Korisliiga jatkui sunnuntaina yhdellä ottelulla. Se olikin todellinen trilleri, josta voittajana selvisi lopulta ViVe.

Avausjaksolla molemmilla joukkueilla onnistumisia nähtiin hyökkäyspäässä. Joukkueet upottivat heittoja kovalla prosentilla ja ensimmäiselle tauolle mentiin Vimpelin johtaessa 27-21.

Vierasjoukkue oli parempi myös toisella jaksolla ja kasvatti johtoaan. Puoliajalla vierasjohto oli yhdeksän pistettä.

Kouvottaret oli kuin eri joukkue kolmannella jaksolla. Sen puolustus tylsytti vieraiden hyökkäyksen ja johtoasema vaihtui. Viimeiselle tauolle mentiin Kouvottarien kolmen pisteen johdossa.

Päätösjaksolla joukkueet tekivät pisteitä tasatahtiin. Ratkaisu nähtiin vasta päätösminuutilla, kun Kym Royster ja Anni Kujala osuivat molemmat kertaalleen vapaaheitoissa. Sarjapisteet matkasivat Vimpeliin 71-69.

Royster upotti ottelussa 24 pistettä ja keräsi 13 levypalloa. Anni Kujala säkitti 14 pistettä. Sarah Toeaina teki kotijoukkueelle 18 pistettä.