Kolme naisten Suomen Cupin välieräjoukkuetta selvillä

© Kuva: Ilari Isotalo

Kolme joukkuetta selvitti tiensä välieriin naisten Suomen Cupissa. Pokaalin metsästystä jatkavat PeKa, EBT ja ToPo.

PeKa sai puolivälierässä vieraakseen Tapiolan Hongan. Kotijoukkue toipui Hongan vahvasta alusta ja eteni välieriin 93-83.

Vieraat aloittivat ottelun vahvasti. PeKa tuskaili avausjaksolla hyökkäyspelinsä kanssa ja vieraat pääsivät tauolle johdossa 24-15.

Kotijoukkue piristyi vielä ennen puoliaikaa. Puoliaikaan mennessä kotijoukkue oli noussut kuskin paikalle ja johti ottelua pisteellä.

Kolmas jakso oli tasainen. Molemmat joukkueet esittivät erinomaista hyökkäyspeliä ja päätösjaksolle lähdettiin kotkalaisten kahden pisteen johdossa.

Rutinoitunut kotkalaisryhmä ei päästänyt Honkaa enää uhkaamaan voittoa. Joukkue eteni välieriin 93-83.

Zykera Rice teki ottelussa 25 pistettä. Naomi Davenport teki tupla-tuplan 18 pisteellä ja 13 levypallolla. Hongasta Desiree Ramos teki 18 pistettä.

EBT matkasi puolivälierässä Kouvolaan. Espoolaisjoukkue vei jännittävän ottelun 92-87.

Avauspuolikkaan ensimmäinen jakso oli tasainen. Toisella jaksolla kotijoukkue sai hieman eroa joukkueiden välille. Puoliajalla tilanne oli Kouvottarien hyväksi 44-40.

EBT otti komennon kolmannella jaksolla. Se vei jakson seitsemällä pisteellä ja nousi kolmen pisteen johtoon.

Ottelu pysyi tasaisena aivan loppuun asti. EBT kuitenkin voitti 92-87 ja eteni välieriin.

Sarah Toeaina teki 19 pistettä ja nappasi seitsemän levypalloa. Alyesha Lovett tehoili 33 pistettä ja kymmenen levypalloa.

FoA matkasi puolivälierässä ToPo:n vieraaksi. ToPo otti kotikentällään voiton 89-80.

Avauspuolikkaalla molemmat joukkueet veivät yhden jakson. Puoliajalla peli oli tasatilanteessa 38-38. Kolmas jakso oli vielä tasainen. Kotijoukkue vei sen nimiinsä pisteellä. Ottelun ratkaisu nähtiin päätösjaksolla. Helsinkiläisjoukkue nappasi voiton 89-80 ja eteni välieriin.

Gabriela Bronson upotti 24 pistettä ja jakoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Erika Davenportille kirjattiin tupla-tupla 21 pisteellä ja 17 levypallolla. Ninni Salmi teki FoA:lle 29 pistettä ja keräsi kymmenen levypalloa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.