Helsinki Seagulls eteni miesten Suomen Cupin välierään reippaalla voitolla. Loput otteluparit ratkaistaan lauantaina.

Kobrat sai pitää vain yhden välipäivän ennen kuin joutui miesten Korisliigan Kauhajoki-tappion perään matkustamaan Suomen Cup -välierään Helsinkiin. Päävalmentaja Ville Turja totesi jo ennen ottelua, että valikoitunut ajankohta oli heidän kannaltaan valitettava.

Ja ennusmerkit pitivät paikkansa. Helsinki Seagullsin pistetykit Petteri Koposen johdolla pääsivät irti kahleistaan, ja Kobrien väsyneistä jaloista ei ollut pitämään vastustajan hyökkäystä kurissa. Seagulls juhli puolivuolierävoittoa luvuin 90–60 ja etenee näin ollen välierään.

Koponen esitteli illan aikana taitojaan erityisesti kaaren takaa. Mestariheittäjä toimitti kolmen pisteen koreja perille asti peräti seitsemän kappaletta. Eikä siihen vaadittu kuin kymmenen yritystä. Yhteensä Koposelle kertyi pisteitä 22, ja kaupan päällisiksi takamies saalisti vielä kahdeksan levypalloakin.

Kobrien hyökkäyksen suurin onnistuja puolestaan oli Christian Lutete IV, joka teki yhteensä 26 pistettä. Valitettavasti koko muun remmin ruuti oli sen verran kosteaa, että yksikään joukkuetoveri ei yltänyt kaksinumeroisiin lukuihin.

Miesten Suomen Cupin puolivälierät jatkuvat lauantaina kolmella ottelulla.