NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers voitti neljännen peräkkäisen ottelunsa, kun Cavs päihitti Miami Heatin 94-105 (44-55). Markkanen pussitti Miamia vastaan 12 pistettä.

Cavaliers johti 11 pistettä puoliajalla, mutta Heat kiri kolmannella neljänneksellä pelin tasoihin 23-9-juoksullaan. Cavaliers sai kuitenkin joukkonsa kasaan, eikä missään vaiheessa päästänyt Miamia ohitse.

Clevelandin toisen puoliajan sankari oli veteraani Kevin Love (23/9), joka upotti jokaisen 23 pisteestään toisen puoliajan aikana. Loven johdolla Cavaliers sai venytettyä eron päätösneljänneksellä parhaimmillaan 16 pisteeseen.

Cavsin muut pistemiehet olivat Isaac Okoro (18/5), Jarrett Allen (17/8), Darius Garland (16/4/5 syöttöä) ja Markkanen, joka heitti 12 pistettä, haki neljä levypalloa ja jakoi kaksi syöttöä.

31 minuuttia ja 33 sekuntia pelannut suomalainen osui pelitilanneheitoissaan 5/13, joista kolmoset upposivat 2/7.

Miamin pisterikkaimmat olivat P.J. Tucker (23/9/5 syöttöä) ja Kyle Lowry (22/3/5 syöttöä).

Voitolla Cavaliers nousi itäisen konferenssin neljännelle sijalle 17 voitolla ja 12 tappiolla.

Stephen Curry on enää kahden onnistuneen kolmen pisteen heiton päässä NBA-ennätyksestä, kun hän pussitti viime yönä viisi sisään karaten 26 pistettä Golden Staten voittaessa Indianan. Jayson Tatumin mahtipeli (42) siivitti Bostonin voittoon Milwaukeesta. Trae Youngin (41/4/9) tehopeli ei riittänyt voittoon Houstonista.

Nikola Jokic (28/19/9) oli jälleen lähellä tripla-tuplaa Denverin voittaessa Washingtonin ja Clippers yllätti Phoenixin Marcus Morrisin (24/11) toimiessa johtotähtenä.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Miami 105-94
Indiana-Golden State 100-102
Toronto-Sacramento 124-101
Atlanta-Houston 126-132
Boston-Milwaukee 117-103
Memphis-Philadelphia 126-91
Dallas-Charlotte 120-96